מחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה- EGCG – נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק
בזכות מהפכת הבריאות קטגוריית התה הירוק גדלה וגם ויסוצקי מרחיבה את סל המוצרים שלה. כידוע, בשנים האחרונות נעשו מחקרים מדעיים רבים בעולם, כדי להבין את סודו של התה הירוק בכלל ושל רכיב ה- EGCG בפרט. המחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה- EGCG – נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק.
שני טעמים חדשים בסדרת ויסוצקי ירוק הם "ויסוצקי ירוק לימונית ויסמין" ו"ויסוצקי ירוק קינמון ודבש". בחברה מסבירים כי "ויסוצקי ירוק" פותחה והותאמה במיוחד לטעמם של הצרכנים הישראלים, המעדיפים תה ירוק בטעם מעודן ולא מריר. הטעם המעודן של התה הירוק מושג על ידי שימוש בעלי תה ירוק סיני מזן עדין במיוחד, ושילובם עם פירות וצמחים כגון לימונית ולואיזה המעשירים את המשקה בטעם וארומה ייחודיים.
סדרת "ויסוצקי ירוק" מבוססת על שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, ומשווקת באריזות המכילות 25 תיונים באריזה, כאשר כל תיון ארוז במעטפה אטומה, לשמירת הארומה , הטעם והטריות של התיון.